torsdag 30. juli 2009

Et lite opphold i Eftang

Pga dårlig vær tok vi turen hjemom noen dager. Tiden gikk med til snekring av terasse og planting og såing. Plenen er noget "buklete", men grønn iallefall! Bengt har laget platting på sørsiden av huset og overfor den har jeg planer om en kjøkkenhage (med ugress, sannsynligvis!:-) Sjekk før og etter bildene:


Men da sola igjen tok over for regnværet hekta vi vogna på bilen og tok turen til Eftang (Larvik) hvor familien Nossen har sin sommercamp. Her ble en natt til både to og tre netter, været holdt seg bra og det ble flere badeturer, sykkelturer og selvsagt grilling på kvelden.


Inger Esther var etpar dager før hun dro til Arendal på viking agility week. Hun ble "erstattet" av mor Nossen, og det var ingen dårlig erstatning på sene, hyggelige grill- og rødvinkvelder!:-)
Her er folket som vet å kose seg!
Sjekk grill type "overload" - ikke rart vekta går feil vei!

Vi syklet til Ula en dag, kort sykkeltur og kjempefin badestrand på Ula camping. Og ingen brennmaneter som havet ellers virker å være full av for tiden:-(

Siste kvelden var vi ute på Ølbergholmen. Også kalt "badeland", ettersom det er favorittstedet å bade nede i Eftang. Der er sjeldent andre folk og flotte svaberg å hoppe fra. Passer utmerket for barn og barnlige voksne!
Ølbergholmen på dagtid, dessverre altfor mange brennmaneter til å bade!
Dette er Ølberg på kveldstid, Svenner fyr sees i horisonten til venstre. Flott å stå å beskue dønningene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar