søndag 18. januar 2009

Søndag er hviledag...

..og da er det best å komme i gang tidlig slik at man rekker ALT såsom ridning, møkking, laaang tur med hunder, henting/levering av hunder, børsting/klipping av hunder etc etc etc.


I stallen på Landfall kom vi midt i formiddagsluren, men det tok ikke så lang tid før alle hestene stakk ut hodene og lurte på hva som forstyrret.


Dette er Camilla og Rachella. Camilla har akkurat lært å ri og vet ikke helt hvordan man holder tøylene ennå:-))))))))))


Men nå går det meget bedre...




Inger Esther og Champ (hvilken bildekvalitet...jeg elsker kompaktkameraer...)

Her har fotografen (les; unge lovende Nossen) latt alle hemninger fare og gitt seg selv kunstneriske friheter. Såsom å la motivet løpe ut av det ene bildet...



og inn i det neste! Genialt!




Sunshine er ferdig påkledt og klar for snøvær!


Som nyetablert blogger skal det behørig fotograferes i alle situasjoner. Rachella er (som vanlig?) nysgjerrig...eller simpeltent litt PR kåt.

Men dagen var ikke over med dette. Vi skulle innom meg for litt kles-skift og matpause før turing med hunder. Men undertegnede hadde for andre gang på (altfor) kort tid gått hjemmefra uten nøkkel. Så der sto vi, sultne og kaffetørste i snødrevet mens vårt "Soria Moria" sto foran oss, lukket og låst! Heldigvis er Vera, min valpekjøper og hunde-medeier utstyrt med egen nøkkel til oss, så det var bare å kjøre nedom og hente både hunder (som skulle med på tur) og nøkkel. Jeg er, for andre gang på kort tid, utrolig glad for denne nøkkel-ordningen!!!:-))))


Slik ser en forkjælet kooiker ut!

Ut i snøværet! Kjempefint:-)



Et flatternde og et særdeles ikke-flatternde bilde av Soya, gjett hva som er hva!



Det snør, det snør - tiddelibom! Cowboy



Og så over til dagens gjettekonkurranse; hva viser bildene ovenfor, mon?
Svaralternativer:
A En epileptisk kooiker
B En kooiker i sterk kokainrus (legg merke til det salige smilet på bilde 2)
C En ekstatisk kooiker rullende i et dyrekadaver


Etter tur var det dags for pels-stell, men de nystelte "utsatte" var ikke spesielt interessert i å posere. Soya


Visst ble han flott, Cowboy´en:-)




Etter en lang dag er hvile påkrevet. Legg merke til at kvalitetsbevisste sheltier foretrekker matfars dyre Delta-stol mens Biabädden står ledig i bakgrunnen...noen som sa bortskjemte?:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar